sowie

Newsy, informacje z regionu Góry Sowie, Sudety, Wałbrzych i okolice

Ostatnio komentowane
Publikowane na tym serwisie komentarze są tylko i wyłącznie osobistymi opiniami użytkowników. Serwis nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za ich treść. Użytkownik jest świadomy, iż w komentarzach nie może znaleźć się treść zabroniona przez prawo.
Data newsa: 2008-12-31 08:45

Ostatni komentarz: No spoko, tylko autor chyba nigdy w markecie nie pracował. Zarabia się grosze, na nockach cały czas potrafią płacić 5 zika za godzinę, Jak się idzie dorywczo to traktują cię jak szmatę, pracownicy którzy w końcu mają nad kimś czyli na Tobą władze i mogę się wyżyć i w końcu poczuć lepiej. W jednej taktują trochę lepiej w innej trochę gorzej. Ale nie ma to jak pracować u rozsądnych ludzi którzy prowadzą swój mały.średni biznes z większością da się dogadać jak z człowiekiem. Ja pracowałem w marketach, moja dziewczyna moja mama pracowała wiele lat, więc wiem coś o tym. I takimi artykułami z przyjemnością podcieram tyłek.
dodany: 2012.05.12 19:45:51
przez: zawsze spoko
czytaj więcej
Data newsa: 2009-02-17 18:33

Ostatni komentarz: Świetny tekst! Bardzo dobrze sie czyta i można nawet czasem się uśmiechnąć ;)
dodany: 2012.04.25 09:14:18
przez: Martucha
czytaj więcej
Data newsa: 2009-03-05 20:14

Ostatni komentarz: No faktycznie ta Sylwia jest całkiem inna.
Zraniła mnie odpowiedź o tym, że XVIII wieku nie mamy i że żaden mężczyzna nie przyjedzie na białym rumaku. A może on byłby równie romantyczny jak jego partnerka...Nigdy nic nie wiadomo i widać, że z tą dziewczyną nie miałabym o czym gadać.
Pozdrawiam
dodany: 2010.11.09 20:20:42
przez: Ellen
czytaj więcej
Data newsa: 2009-02-10 16:33

Ostatni komentarz: Zgadzam się że tWOJE jest skromne a więc milcz kobieto!!!
dodany: 2010.10.15 21:18:54
przez: do pauliny sz.:)
czytaj więcej
Data newsa: 2009-03-23 21:22

Ostatni komentarz: A ja mam pytanie do człowieka o nicku "mójłeb". A kim, wg Ciebie, jest Martyna Sz.? Bo dla mnie jest kimś równie niewyrazistym co osoba z tego wywiadu. Dziewczyna śpiewa, ten tatuuje. Chłopak robił sobie wywiady z osobami z naszego nocnikowego miasta, biorąc je za ciekawe i warte uwagi. Przynajmniej ja tak odbieram ten cykl rozmów. Fakt faktem, że wywiad ten nie jest w 100% rozkładający na kolana, ale mnie bardziej irytują tutaj lakoniczne odpowiedzi, niż sama rozmowa z pytaniami, które wg. mnie są na przyzwoitym poziomie. Czepiasz się chłopaka, który coś robi i chce się rozwijać. Tyle, peace.
dodany: 2010.08.08 12:24:53
przez: kbqauasbf
czytaj więcej
Data newsa: 2009-06-09 16:40

Ostatni komentarz: Widać bardzo wyraźnie, że autor jest zwolennikiem PO. Zdecydowanie za bardzo i mija się z pewnymi faktami przez co nie można mówić że artykuł jest merytoryczny. A szkoda.
dodany: 2010.07.10 19:40:16
przez: GreenWatch
czytaj więcej
Data newsa: 2010-01-18 21:03

Ostatni komentarz: E no, ziomek :)
Wiedziałeś, że opublikowali Twój wywiad z nim nawet na jego oficjalnej stronie? :)
http://pejaslumsattack.pl/index.php?go=wywiad_tojestchujowe

Gratulacje!
dodany: 2010.06.13 22:42:28
przez: gość
czytaj więcej
VII Festiwal Zupy w Jedlinie Zdroju
2009-08-25 08:21

To prawdziwy rekord. Na VII Festiwalu Zupy w Jedlinie Zdroju swoje kulinarne umiejętności zaprezentowało 36 rywalizujących o złotą wazę uczestników. Tłumnie dopisali też kibice tych nietypowych zmagań. Organizatorzy szacują że imprezę odwiedziło około 3 tysięcy osób.


Jarzynowa z pulpetem, kartoflanka z miętą i zupa z sera topionego. Oto triumfatorki VII Festiwalu Zupy w Jedlinie Zdroju. Decyzją jury Złota Waza przypadła mieszkance Jedliny, Krystynie Zaworskiej.
Srebrną wazę za kartoflankę z miętą otrzymał Ryszard Klimas z Wałbrzycha, a brązową, za sporządzenie zupy z sera topionego – Zofia Kowalczyk z Jedliny. To były laury dla indywidualnych mistrzów kuchni, odrębne przyznano restauracjom. Podniebienia jury najmilej połaskotał mus borowikowo-orzechowy, przyrządzony przez personel hotelu “Dębowy” w Bielawie. Drugi na podium stanął gościniec “Korona” z Rzeczki za żur wiejski na wędzonce, a na miejscu trzecim uplasowała się restauracja “Babinicz” w Szczawnie Zdroju, autorka zupy szczawiowej.

Swoją nagrodę przyznała też publiczność. Gust licznie zgromadzonych smakoszy zup różnił się nieco od oceny jurorów, bowiem najwięcej punktów zdobyła chrzanica staropolska, uwarzona przez zespół restauracji “Wodniak” w Zagórzu Śląskim. Skorzystali też głosujący – organizatorzy przygotowali dla uczestników trzy nagrody w postaci przydatnej w kuchni frytkownicy.

regionalnatv.pl



Wróć
dodaj komentarz | Komentarze: